Over Wall of Wine

Wall of Wine ontwerpt en produceert houders voor wijnflessen. Voor montage aan de muur en voor meerdere flessen of als tafelstandaard voor 1 enkele fles. De diverse ontwerpen worden uitgevoerd in verschillende materialen, waaronder staal, RVS en 3D-printwerk. De toepassing van 3D-printwerk geeft een geheel eigen karakter aan het resultaat.

Voor productdesigner Hans de Gier geldt, dat de houders uiterst functioneel zijn en het design zowel met als zonder flessen, een bijdrage is aan elk interieur.

Alle wijnflesrekken worden met veel handwerk vervaardigd in het eigen atelier. Ze worden op de kleurkeuze van de klant samengesteld. Op de pagina ‘how it is custom made’ laten we zien hoe dat gebeurt.

Wall of Wine levert zo snel mogelijk en verzendt doorgaans al binnen enkele dagen. Het eigen maakproces kan ook 2 a 3 weken omvatten.

De Series U is leverbaar in geheel zwart en met diverse primaire kleuraccenten.

Wall of Wine is een merk van Bluetiecompany, dat op haar website een selectie uit een breed scala aan ontwerpen van architect / designer Hans de Gier toont. Daaronder diverse unieke verlichtingsontwerpen (verkrijgbaar via de website van Bluetiecompany.com).